Monday, March 4, 2019

Internacionales Chelva XCO- UCI C1

Peale Banyolesi võistlust, panin Filipe Barcelona lennujaama ja ise reisisin järgmisel päeval edasi Valencia kanti, esimest korda kasutasin Airbnb teenust, ja õnneks oli täitsa ok. Sain nädalase majutuse, väikse külalistemaja enda kasutusse, natuke nadi oli et päris maakohake ja pidi kruusateel natuke sõitma, et kuskile jõuda, aga muidu tiptop. Nädala algus läks peamiselt puhkamisele ja oma lihaste rullimisele, mis olid ikka päris valusad. Kolmapäeval käisin rajal, oli juba enamvähem märgistatud ja sain aimu, milline on, siis läksin tagasi alles laupäeval. Vahepeal sai rahulikult trenni teha, ütleks nii et sealne kant on tore sõitmiseks, eriti üllatas kuivõrd viisakad autojuhid ratturite vastu on. Kuigi muidu nad (hispaanlased) eriti osavad ei ole, kiirteedel pargivad vasakusse ritta ja ringteid sõidavad kõik välisringil.
Rada ise oli väga kuiv ja palju kiviklibu, päris korralikult kartsin tegelt kummi lõhkumist. Oli tehnilisi kohti aga üldkokkuvõttes oli rada ikka väga kiire. Laupäeval rajalt tulles olin super motiveeritud ja õnnelik. Laupäeval pärastlõunal sain palju autot pakkida ja pühapäeva hommikul oli imelik selja(roo)valu soojendust tehes, eks vanadus annab märku, ma ikka naljatades ütlen, pühapäeval sellist sama särtsu päris ei olnud mis eelmisel nädalal, aga samas oli hea ikka, kuna polnud nii palju võistlejaid, siis ei hinganud keegi koguaeg kuklasse, rääkisin siis ikka endaga, et jälgi oma sõitu ja proovisin teatud tagasipööretes näha vahet eespool sõitjatega, mis ikka natuke kasvas ja mõtlesin juba et kas tõesti olen iga ring aeglasem, kuid tegin väga stabiilse sõidu kui hiljem ringi aegu nägin. Olin täitsa rahul oma sõiduga ja top10nes lõpetada oli ka tore! Ja ajalist kaotust oli enam vähem samma kanti A.Lastile kui eelmine nädal.
Siis rahulikult sõitsin peale ja sõin ja ootasin auhinnaraha ja siis pikk reis tagasi koju. Pole üldse kerge peale võistlust, kus endast kõik andsin veel 900km autot juhtida. Väga väsinud olin koju jõudes, siis veel oli ebameeldiv üllatus, et ei saanud koduuksest sisse, midagi oli vahepeal ukselukuga juhtunud, sain sisse alles esmaspäeva lõunaks. Aga lõpp hea, kõik hea!
Suur aitäh toetajatele ja kaasaelajatele, oli väga motiveeriv sellises seltskonnas oma hooaega alustada! Sel nädalal taas stardis!

Video rajalt laupäeval treeningul.
https://youtu.be/qe8J88WEyCI
Video from Saturday practice

Reisi algus oli üle mägede! VIDEO



After Banyoles race I dropped Filipe off to Barcelona airport and next day travelled alone to near Valencia, first time for me to use Airbnb service and it was nice. I got a week in a little country guest house, it was quite in a country side and got to go off road a bit always to get to the roads. But otherwise all good. The beginning of the week went for resting and rolling my muscles, they were a lot hurting. On Wednesday I went on course, it was more or less marked and I got my first impressions. Then went back just on Saturday. In the mean time got some training in. The area is nice for road bike, it was really pleasant to feel safe with the polite drivers towards cyclists. Although otherwise the drivers in Spain are a bit weird, they "park" on the left on the highways and take the roundabouts all outside.
Track itself was really dry and lots of loose stones, I really was afraid to cut my tires. It had technical parts but nevertheless it was very fast track. After Saturday practice I was super motivated and happy. Saturday afternoon I got to pack up all my car with my stuff. Sunday morning in warmup I got this strange back(bone) pain, dont know if its the age kicking in or what. I didnt have that same sparkle as the race before but nevertheless felt good. The riders were not so packed at the course, so I got to talk to myself a lot to keep the rythm going, I saw at some switchbacks the riders in front, but I kept losing so I felt a bit off, but kept talking to myself and later looking at the lap times, I made a super stable race also looking at the heart rate data. So I am happy with my race and also to be in top10! And the time gap to the winner A.Last wasnt too much more than last week also .
After race did my cool down and lunch and waited for price money and then began the long drive home, 900km. I was so tired arriving home, but I got a surprise and could not enter my home front door, somehting had happen to the lock, but got in on Monday midday though. End good, all good as they say!
Big thanks to my supporters and cheerers, it was very motivating start for the season! Next week next race!


No comments:

Post a Comment