Sunday, February 24, 2019

Banyoles XCO Copa Catalana- UCI HC

Hooaeg nüüd tõsiselt avatud! Kohe sellise mini-MK etapiga. 
Banyolesisse oli päris pikk reis, sel korral sain Filipe autojuhiks, sõitsime üle 700km neljapäeval, kerge jalgade kõlgutus ja viimased 500+ reede hommikul. Pärastlõunal rajale, umbes samal ajal kui võistlus toimus laupäeval . Piltidelt näha et uut kiivrit ei kasutanud, just reedese treeningukogemusel, päike oli juba piisavalt madalal, et kippus nähtavust osadel kurvidel segama ja kuna vana kiiver ka kaasas, millel nokk ees, siis läksin sellega.
Rahvast oli stardis korralikult, hea tunne oli, jälle sellise tõsise massi seest startida. Samuti on nii võistlus palju pingelisem, vaid viimasel ringil oli juba harvem , esimesed ringid oli koguaeg keegi ees ja keegi taga. 
Tunne oli hea, ja andis suurt kindlust et liigun õiges suunas, ega see sportlane ja ise treener olla ei ole lihtne kombinatsioon , aga meeldib kui kõik läheb hästi, samas peab siis iseendale rohkem pai tegema, et tõsiselt tunda, et hästi on kõik. 
Hetkel veel Hispaanias, järgmine nädalavahetus Chelvas. Jätkan reisi üksi. Lisan pilte ja protokolle kui koju jõuan . Lõpetasin võistluse 21.kohaga ja alla 9minuti kaotust esimesele. 
Suur aitäh kõigile toetajatele ja kaasaelajatele ! 








The season is really open now! Almost like with a mini-world cup. 
The road to Banyoles was long, I got Filipe to drive this time, we drove 700km on Thursday, a bit of a ride to relax the legs and last 500+ km on Friday morning. Afternoon on the track, about the same time that the race was on Saturday. As you can see from photos I used my old helmet, it because of the practice, the sun was already that low that some corners were just blinding and has the old helmet has the edge then I went with that. 
Lots of people on the start, I really enjoyed it, to start with such a crowd. Also the race was so much more intense with so many people, always someone in front and someone behind. 
I had a good feeling and it cave me confidence that I am moving in the right direction, as an athlete and a coach, its not always an easy combination to be both at the same time. But I need to give some good feedback and be happy about me.
I am still in Spain, next weekend in Chelva. I continue my trip alone. I ended the HC category was with 21.place.
Big thanks to all my sponsors and supporters!


No comments:

Post a Comment