Sunday, June 13, 2021

Tougues XCO - Porto regionaalvõistlus

 Mis on veel parem trenn kui võistlus, eks?! 

Eks neid võistlusnädalavahetusi on nüüd järjest päris palju olnud, seega seda regionaali oma võtsin hea trennina. Ega meil seda kohustuslikult plaanis ei olnud, aga kuna rada on vahva ja trenni vaja teha, siis tegin kaasa. Seega nädala trennid ei olnud suunatud, et oleksin värske, seda oli tunda, aga ka tunda oli, et palju kergema närviga läksin peale, magasin hästi ja ka tavalise puki peal soojenduse tegin hoopis kodunt rajale sõiduna. 

Joana oli kiirem, tegin oma sõitu, rajal oli palju vaja ka mööduda aeglasematest, seda ehk just pigem laskumiste tehnilisuse pärast. Vahel tundub uskumatu kui aeglaselt saab minna, mitte paha pärast, lihtsalt mulle tundub nii palju ohlikum, kergem on siuhti üle lennata kui seal tolmu sees veel kive leida, kuhu taha takerduda. Igatahes oli vahva sellel rajal sõita, muidugi hakkas lõpu poole juba päev kuumaks minema, kuid õnneks sain enne lõpetatud kui üle kuumenesin, hiljem veel kõrval olevasse jõkke suplema, tore pühapäev!

Video ka üleval, vaata Siia!










What's better training than a race, right?!

There has been lots of weekends with races, so this one I took as training. It wasn't on the compulsory calendar, but the track there is fun and one got to train, so I went. So the trainings leading to the race wasn't suppose to feel fresh, but also that meant less nerves were in play, slept great and instead of normal warm-up on the rollers did it on the way from home to the track.

Joana was faster, I did my own race, there was lots of passing to be done on the course, most of them because of the technical level of the track. So many times it seems so much scary to go slow, really brave for the ones who do it slow, its so much easier to go flying fast and not looking for the stones in the dust. Well it was fun on the track and as the day went by it started to get real hot, but luckily we finished before I overheated, then a swim in the river that was just besides, it was a good Sunday!

Video also up, go and Check!



No comments:

Post a Comment