Monday, May 13, 2019

Portugal Cup XCO #3 Fundão UCI C1

Peale Portugal tuuri olid meil siin natuke kehvad ilmad, kus proovisin küll ettevaatlik olla, aga siiski nõrk keha võttis kas siis külmetuse või mingi viiruse vastu, kahtlustan viirust, kuna kõik kolm me siin viimased päevad samade sümptomitega.
Laupäeval rajal, põhimõtteliselt sama rada, mis eelmine aasta, selline vahva, palju singlil ja õnneks varjus, kuna nädalavahetusel olid jälle palavad ilmad. Tegin raja video ka oma kiiremast ringist laupäeval. Ka kuulda, et koguaeg proovin lõõre natuke puhtamaks saada.
Seega pühapäeval ei osanud midagi eriti oodata, tundus, et olen taastunud tuurist aga kui palju see haiguse värk mõjutab, ei teadnud.
Stardi sain väga kehva ja esimestel kurvidel kaotasin palju aega ja jõudu, kuna rida läks pikaks ja hoog pidurdati kinni ja siis ei olnud jälle õiget käiku, ehk et tundsin, et tahaks kiiremini minna, aga lihtsalt polnud võimalust, rada oli ka suht kitsas , aga siiski leidsin need kohad et natuke kohta parandada ja teisel ringil sain juba teise positsiooni, kuid esimest polnud enam nähagi, eks ma seal siis sõitsin ja ähkisin, kuna nina ei lasknud õhku läbi, kogu hapniku pidin suu kaudu saama. Sel korral jäi ka palju juuniore ette, paljud võtsid kenasti kõrvale, aga osade taga sai aega ka kaotatud, kuna polnud kohta, kus mööduda.
Olen oma sõiduga rahul, kuigi tean, et suudaksin paremini, kuid eile oli see mu parim.
Sel korral sain uuesti dopingukontrollijatele pissida, tavaliselt on mul just peale xco sõitu raskusi, ja ka seekord ei puudunud ärev hetk, napilt oli piss piisava tihedusega, arst kontrollis igaks juhuks teist korda üle, õnneks läks läbi ja ei pidanud uut pissihäda ootama.
Suur tänu kõigile toetajatele ja kaasaelajatele! Järgmine nädalavahetus jälle!
Video rajalt





After Portugal tour we had some bad weather days, I tried to be cautious but still the weaken body took in a cold or a virus, I suspect virus as all three of us struggled with same symtoms.
Saturday track check, which in principal was the same as last year, quite fun, lots of singles and luckily mainly in the shadows, as weekend was again with hot weather. I did a track video of my faster lap on Saturday. You can hear I am sniffing to get the air flow in better.
So on Sunday I was not really sure what to expect, I felt as I am recovered from the tour, but did not know how much the sickness effects me.
I got a very bad start, and lost a lot of time and power on the first turns, as the line grew long, the speed was braked to low and then did not have the corrrect gear to go, I felt I wanted to go faster, but just did not have the opportunity, as also the track was quite narrow, but as the race went on I started to find some places and pass people to better my position. On the second lap finially got to second position, but the first one was long gone, so I rode my race and gasped for air. My nose was totally blocked and got to have all the oxiden from the mouth. This time lot of junior men got on the way, some pulled aside nicely but some didnt, and lost sometimes quite a lot of time and flow waiting for an opportunity to pass.
I am happy with my race, but I know I can do better, but yesterday that was my best.
And also this time I got to pee for the doping control guys, as normal I have trouble after xco races and also this time was very nervous time when measuring density of the pee, the doctor measured two times and I was just on the limit, but passed and didnt need to wait for another pee with more density.
Thank you to my sponsors and supporters! Next weekend again!
Video from the track


No comments:

Post a Comment