Monday, May 20, 2019

Portugal Cup Enduro #2 - Murça

Vahepeal siis sai raam kokku keevitatud jälle ja taaskord enduro võistlusnädalavahetusse ilma trennideta, ühe korra veeresin enne, et näha et kõik töötab. Eks see aasta rattasponsorite puudumisel ka otsustasin, et põhirõhk on xc rattal, aga eks endurol hetkel aitan tiimi, endale meeldib ka enduro väga ja samas kui ikka stardis olen, siis võidukihutamise mõtetega.
Laupäeval Murça jõudmisel sai kohe selgeks, et Cadafazi korraldusega ei anna asja võrrelda ja pühapäeval võisteldes teadsin, et see on mu viimane kord seal võistelda, kui korraldajad ei taha/suuda/või viitsi korralikku võistlust läbi viia, siis nad ei vääri sportlasi sinna võistlema. Punkt.
Vähe linte, silte, rajaturvajaid, laupäevane treening segadustega.
Enda võistlusest - andsin endast kõik, kuid tundsin et mul on enduro/dh treenimisest puudus, kuna olin liiga palju piduritel, neid kergeid lingipuudutusi oli palju. Nagu ikka võistluskäigus ma aegu teada ei taha, mind kätte kordagi ei saadud, ega kordagi kedagi ei näinud, kuulnud enda selja taga seega, kõik ok.
Finishis oli ebameeldiv kuulata teise kahe naise dialoogi- ei sina võitsid, ei hoopis sina võitsid, ei sul oli suur edu juba minu ees, ei sa olid ikka palju kiirem... Mõtlesin endamisi, et no ok, omast arust nii aeglane ka ei olnud, et mind üldse nagu poleks, aga ok. Tulemuste paberilt on näha, kuidas võistlus oli, teine lõik minu jaoks tekitas kahtlusi, kuna nii lähedal sõites oleks ehk teda tagant kuulnud, aga võib olla siis ei pannud tähele. Kolmandas lõigus tundsin ise, et natuke kobistasin siin seal.
Ah ja tagatipuks kogu korralduse värgile, anti poodiumitel kadett naistele (kes on alaealised) shampuse pudelid näppu ja meile eliitnaistele mitte!
Kokkuvõttes teine ja hetkel karikasarjal võrdselt punkte Costaga. Jääb veel kaks karikasarja etappi, mis hooaja lõpus.
Aitäh toetajatele ja kaasaelajatele.





Week ago the frame got soldered and once again enduro weekend without proper training, once I went on the bike to roll just to see that everything works. But as this year because of lack of the bike sponsors I made the priority xc so enduro is helping the team, riding what I love and when I am at start always to win.
Arriving to Murça on Saturday I understood immediately that with organization of Cadafaz there is nothing to compare, and Sunday racing in Murça was my last time racing there, if the organization dont want/is capable/or dont know how to properly conduct racing weekend, well then they dont deserve riders. Period. Little course markings, signs, course marshals, confusion with the Saturday trainings.
About my racing - I gave my all, I could feel the lack of enduro/dh training as I was much on brakes, those slight brakings were too much. Like always not wanting to know the timings during the race, but as I wasnt caught nor heard or saw anyone, so all was good.
At finish it was unpleasant to hear the other two women discussion - no you won, no it was you who won, no you had big gap already, no you were faster... I thought to myself, well ok, I think I was not that slow, that I am not even considered, but well ok. On the result list you may see how the race went. For me the second stage time was confusing, as I didnt hear nor see her at the final of the stage, but well I guess I just didnt notice, dont know. On the third stage, I really felt that I made couple of wobble things.
And to top things off with the organization, they gave cadet girls (who are minors) champagne bottles and for the elite women not!
Overall I am sharing the leader position with Costa, we have two more events, which are at the end of the season.
Thanks to all my supporters and cheerers.


No comments:

Post a Comment