Monday, April 16, 2018

Rota da Lampreia Maratona

Esimene xc võistlus ka lõpuks tehtud. Siinse regiooni maratonisarja etapp, naised eliit sõidavad poolmaratoni, seega meil oli pea 40km.
Mind kutsuti Penacova Rattakeskuse poolt sinna sõitma, vaatasin, et täpselt on nädal tühi ja trenni jaoks oli hea, kuna siis saan korralikult pingutada. Reede, laupäev oli mõlemad päevad korralikud trennipäevad ja teadsin, et väga värske ma seal ei ole, kuid teadsin, et mulle kindlasti meeldivad sealsed rajad ja vihma oli ka oodata, seega mis veel on maastikurattasõiduks vaja, kõik klappis.
Koos kõik stardist minema, kuni viimaste kilomeetriteni sõitsid poolmaratoni sõitjad maratoni sõitjatega koos, seega proovisin nii korralikult pingutada ja meestega rinda pista kui võimalik. Mingil hetkel mõtlesin endamisi, kuidas ma ära ei väsi, kuidas ma tühjaks ei saa, kõik oli lihtsalt nii hea tundega, kogu aeg tundsin end suutsin jõudu pedaalidesse rakendada ja nautisin muda. Väsinud olin ikka lõpus, aga sellist tühja või jõuetuse tunnet ei tulnudki, mõtlesin, et ehk trennidest eelmistel päevadel ikka jalad annavad tunda, kuid näe, kõik oli hea.
See andis muidugi nii postiivse tunde ja teadmise, et mul lähevad treeningud õiges suunas, hetkel siis poole peal ettevalmistusega Portugal tuuriks.
Ma tunnen end enesekindlalt ja motiveeritult, aitäh kõigile, kes mind aitavad, kuna ka teie panus on selles :)





First xc race also finally done. Marathon event from center region cup series, women elite ride the half marathon distance, so we had almost 40km.
I was invited by Penacova MTB Center, I checked that I have free weekend and for a good training it was perfect for a good effort. Friday, Saturday I made good training days, so I knew I wasnt to be that fresh, but I knew the tracks there are awesome and it was going to be rainy, so what else do I need for a mountain bike ride, all was perfect.
We started all same time, the marathon riders and halfmarathon ones, so I tried to take good pace and compete with the men as much as I could. At some point I was thinking to myself- how come I dont get tired, how come I dont get empty, I was feeling just so good, I could always feel power to push the pedals and have fun in the mud also. Of course I was tired at the end but nothing like empty or powerless, I thought I would feel legs heavy from the training days, but well all was so good.
So this gave me boost in positivity and knowledge, that I am going in the right direction with my training, I am half way with my preparation for Portugal tour.
I feel confident and motivated, thank you all who are supporting me, you are part of the feeling :)


No comments:

Post a Comment