Sunday, June 5, 2016

Subida mitica Rainha Santa Isabel

Laupäev õhtul Coimbras. Mäkketõusu võistlus 260 m munakivitõusu.
Eelmise aasta võitjana sain number 1 all sõita, kusjuures naiste ja meeste numbrid olid läbisegi.
Sel aastal oli siis esimene sõit aja peale ja siis esimesed 4 said uuesti kaheinimese finaale sõita. Naiste kiiremaina läksin kokku koos oma tiimikaaslase Fatimaga, ehk me sõitsime oma poolfinaali lihtsalt läbi, kuna polnud võimalust et finishi järjekord erineks, siis lasin tal natuke lähemal sõita et pildid ilusad oleksid :D
Ja siis finaal teise aja väljasõitnud naisega, kes oma poolfinaali samuti võitis, ei olnud kahtlust, et olen tugevam, ainukesena võis juhtuda ketipurunemine või käikariga midagi, kuid ei mingit mehaanilist viga ja võitsin ka selle aasta mäkketõusu.
Meelitab ta kohale hea võistlus auhinnafondiga.
Minu aja peale sõiduaeg oli 1min4sek.
Oli tore vaheldus ja kokku 3 valusat minutit. Sel nädalal olen palju mahtu teinud ja vaatasin just et sel nädalal tuli kokku rattal 7000 tõusumeetrit!







Saturday night in Coimbra. Climbing race of 260 m of cobble stone climb.
As a winner of last year I got the number 1 plate, by the way the women and men numbers were mixed.
This year after the timed climb, 4 fastest had also semifinal and final. As the fastest in the women I happend to go to semifinal with my teammate Fatima, so we just rode the semifinal through, as there was no question how it would end, so I let her be more close for the photos. :D
And then final with the woman with second best time who had also won her semifinal, there was no doubt that I was stronger, just some mechanical problem eg. braking of chain or derailluer would stop me of winning, but nothing happend, so I won also this year´s climb in Coimbra.
The race is with nice prize money fond.
My timed time was 1min4sec.
It was a nice change and together 3 painful minutes. This week I have done a lots of endurance and I just calculated that I climbed with my bike this week 7000 highmeters!

2 comments: