Tuesday, October 16, 2012

Üks kohalik võistlus

Üleeile sõitsin kaasa ühel kohalikul võistlusel. Peamiselt sellepärast, et natuke rohkem siinseid radu tundma õppida ja samuti oli esikolmikul rahalised auhinnad. Hommikul kallas vihma, sõidu ajal väga ei saanudki, aga pori oli küllaga. Rada oli koguaeg laiadel radadel. Kuna trenni pole eriti teinud, viimased kaks nädalat on olnud mul ka külalised, alguses ema ja siis õde mehega, et siis rattal lõpuks ikka surin, kuni viimaste kilomeetriteni, kokku 66km, olin esimese naisega koos, kuid õnneks ikka ilma trennita ära ei võida, muidu ju jääkski puhkama. Ehk et ma oma teise kohaga olin rahul, natuke midagi jäi ka radadest meelde, kuigi alguses oli palju udu, et suurt ülevaadet ei olnud.

On Sunday I took part of a local race. Mostly to know more the local forest roads and also the first three had monetary prizes. It was pouring in the morning, during the race it was not really, but lot of mud. The course was on wide roads. As I have not trained much, last weeks I had visitors, first mom and then sister, so in the end I died on the bike, until the last kilometers I was with the first woman, but luckily I did not win, it would not be good for motivation to win without trainings. So I was content with my second place and I have now a little more knowledge of the local dirt roads, although the first part was quite foggy.

2 comments:

  1. Trenni selle teise koha saamiseks on tehtud varem. Kas hooaja lõpp ja puhkus on veel kaugel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks see hooaeg lõppes Eestis, need DH võistlused olid pigem lihtsalt huvitav vaheldus ja see kohalik võistlus saiale vorsti saamiseks võistlus :D ühel võistlusel pean veel osalema, see 4. nov, Lapierre sissetooja kohalik võistlus, kus siis rattasaanuna pean kohale minema, kuid eks ma puhkuse pealt sõidan :)

      Delete