Tuesday, October 23, 2012

Puhkan

Naudin aega, kus liigutan end siis kui tahan ja kui ilm annab nautida. Vaid ühel päeval pean minema rattale, seda laupäeval, kui mul on laste trenn, on tore näha neid arenemas ja neid kannustada.
Selline rahulik aeg, millal on aega mõelda, et issake siin Portugalis on kärbsed ikka pealetükkivad ja pigem saavad surma, kui ära lendavad.
Samuti võtsin oma väiksed pärlid käsile ja mitmed lilled valmivad.
Üks päev juhtus ka midagi imelikku, ma läksin ja jooksin pool tunnikest. Juba paar aastat ei ole mulle jooksmine meeldinud, eelkõige sellepärast, et põlved võtab valusaks. Kuid tundsin, et tahan ja läksin!

Enjoying the time, when I exercise only when I feel like it and the weather is nice. I have just one time I need to go on the bike and thats on Saturdays to go for the kids training, its nice to see them progress and courage them. 
Its calm time, when I have time to think thoughts like, wow here in Portugal the flies are really annoying and die rather than fly away.
Also I took up my beads and flowers are in creation.
And one day something strange happened, I went and ran for half an hour. Already some years I have not liked to run, foremost because my knees go numb. But I felt that I want and went!

3 comments:

  1. Tore, et vahel puhata ka saab. Kas trenni lapsed on mingi konkreetse klubiga seotud?

    ReplyDelete
  2. Need on siinse linna klubi lapsed, btt clube de Agueda :)

    ReplyDelete
  3. No mis ma sulle ütlesin... JOOKSMINE ON MÕNUS!! :)Kallid!

    ReplyDelete