Monday, November 12, 2012

Elu kulgeb:)

Mõni aeg nüüd eelmisest postitusest möödunud, ega vahepeal midagi väga põnevat ei ole toimunud. Puhkasin ja eelmisest nädalast hakkasin kergelt liigutama, et olla valmis oma talveperioodiks.
Praegu on siin ilusad sügisilmad. No vahepeal on ikka terve päev vihma ka, kuid viimased päevad on olnud ilusad ja kollase-punase kirjud puud teevad looduse kauniks. Vahepeal on tore end unustada sõites või joostes mööda metsateid.
Üks mitte nii tore uudis tuli ka vahepeal, et Greete ei saagi see aasta talveks siia tulla, kahju. See tegi ka minu olemise siin kohe hulga raskemaks, ega üksi kerge ei ole (eks neid sõpru siin on tsipa, kuid korterikaaslane on ikka midagi muud). Ja ei saa ka igapäevaselt eesti keeles rääkida, vahepeal need keeled ajavad juba segadusse, seitset keelt peas ringi ajada ei ole ikka kerge ;) Nii et kui keegi soovib tulla siia mõneks ajaks treenima, võib minuga ühendust võtta.
Tahtsin siia ühe ilusa sügisriides puu pildi üles panna, kuid unustasin kaamera maha. Seega panen siia ühe pildi ühest puhkepäevast, kui käisin vaatamas Macal motovõistlust, entusiastid kihutavad iga-aastaselt vanadel mootorratastel.



Some time has past from my last post, nothing really interesting has happened. Had my rest and from last week started to train again, to get ready for my winter preparation.
Right now here are nice autumn days. Ok some days have rained all day, but last days have been sunny and the yellow-red coloured trees make the nature beautiful. Its nice to forget myself running or riding on the forest roads.
One not so good news also, Greete cannot come here for this winter, sad news. It made my stay here also harder, its not easy alone (well I have some friends now here, but to share a flat is something else). And I cannot talk daily in Estonian, some days all the languages confuse me already, all the seven in my head ;) So when someone wants to train here for some time, can contact me.
I wanted to add one pretty picture of a colourful tree, but forgot my camera. So I put here a picture of one of my free dyas, went to look a Macal race. Enthusiasts make a race every year to ride on old motorbikes.

1 comment:

  1. Tean mis tunne on üksi võõral maal elada, olen aastaid erinevates kohtades harjutanud.
    Üksi tekivad huvitavad mõtted näit.
    Kas üksinduse vastu aitab kaksikelu?
    Kui ei saa igapäevaselt eesti keeles rääkida, saab ju kirjutada :)

    ReplyDelete