Tuesday, September 17, 2024

PT Cup XCM - Laac Laacar

 Üle pika aja jälle stardis.

Peale pikka töönädalat rattal teadsin, et kehas on hea trenn sees, aga võib särtsu väheks jääda. Samas oli see mul nii öelda kodusõit ja rada olin ma läbi sõitnud. Rada oli raske, eriti kui alguses ei jaga oma jõuvarusid hästi, siis seal 43km oli 3km tõus, mis oli justkui sein. Minu 30hammast ees läksin kenasti asja ette. Seega stardist minema, alguses Melissa taga, kuid kui tundsin, et liiga punnitamiseks läks siis lasin tal minna ja sõitsin oma kontrollitud tempot. Minuga koos sõitis järsu tõusuni ka Leandra, sealt peale kadus ta kannult. Kuna kedagi tagant tulemas ei näinud, siis viimased 10 km juba selline trenni tempo moodi, kuid siis 3km enne lõppu tuli tagant üks minu tiimikaaslane meesseenior ja hõikas, et pean nüüd lõpuni punnima, et Celina on lähedal. Ta oli temaga koos sõitnud ja ees mind ühel pikal sirgel märganud, seda oli ka Celina, seega panid kõik punni põhja. Seega viimased kilomeetrid pidin korralikult tuld andma ja tiimikaaslane kenasti aitas mul lõpuni tempot hoida ja sain tubli teise koha.

Kuigi oli selline palavama poolne ilm, siis üle ei kuumenenud ja sõin kenasti. Hiljem sain ka võistluse ristiema aumeene ja mõnus lõunasöök piimapõrsast ootas.




After awhile again on the start line.

Had been a long week of work on the bike for me, I knew I have good amount of volume in legs, but I didnt know if I have the spark. It was a «home» race, and I had ridden the course in previous weeks. The course was hard, and very much so if the energy wasnt spent well, after 43km we had a 3km climb of a wall. My 30T was well in use. So I started cautiously, firstly on Melissas wheel, but when I felt it was too much of pushing I settled into my rhythm, and Leandra was riding with me until the wall climb, then she disappeared from my wheel. As I didnt see anyone coming from behind, the last 10km I was already reducing the speed, but then 3km before finish, a team mate (a senior men) came from behind and said, lets go, now you have to push well until the finish, Celina is not far. He had been riding with her and on a long stretch of road they had seen me, so upped the pace. Well with the help of my team mate keeping the pace high we finished before Celina and the good second place was mine.

Altough it had been quite hot, I did not overheat and I also ate well. I was also honored with a lembrance of godmother of the race and then we could go and have some delicious lunch of piglet. 

No comments:

Post a Comment