Monday, May 27, 2024

Portugal Cup XCM - Torres Vedras

 Torres Vedrases oli kunagi mu päris esimene võistlus Portugalis, seda siis xco, seal olen ka maantee karikasarja etappi sõitnud, nüüd siis sai natuke ka rohkem ümbruskonna mägesid sõita. 

Rada oli päris mõnus vahelduv, kuid peamiselt siiski üpris kiire ja kuna oli tuuline, siis ka grupis olles vahe oluline. 

Stardist seekord kohe koos elekrtirataste kategooriaga, seega oli natuke rohkem segadust kui muidu ainult naised. Melissa sai kerge vahe ja natukese aja pärast jõudis suurem punt naisi mulle järgi, eriti tööd muidugi keegi teha ei tahtnud, vaid seenior30, kes oma vanuseklassist oli seal ainus ja polnud kaotada miskit. Vahepeal tõusudel saime temaga eest ära teistelt, kuid siis laskumistel oli temal raskem ja tõi jälle kogu pundi kokku hiljem. Viimaseid 15km olin laupäeval sõitnud, seega plaan oli mägedel teha head tempot, aga alati mitte liiast, kuid et teisi väsitada ja eelviimasel pikemal mäel lagunes mu taga meie neljane punt rohkem, vaid Celina oli veel rattas. Siis teadsin, et tuleb natuke keerulisem laskumine, kus sain nii 20 sekundilise vahe temaga ja viimasel raskel mäel tegin vahe selliseks, et silmsidet enam ei olnud. Viimased 12km olid siis tõesti võistlustempo, enne seda oli pigem kontrolliv sõit.

Päev varem oli kerge segadus meie tiimil õhtusöögiga, mis jäi väga hiliseks ja hiljem uinumisega oli probleeme ja varajane start, tähendas, et unetunde oli liialt vähe, seega sellist väga mõnusat tunnet ei olnud , aga piisavalt, et nautida ka vaateid, mis meil rajal avanesid. Seal on väga palju vanu tuuleveskeid küngaste peal. 

Tänan toetamast ja kaasa elamast!

portugali alaliit

portugali alaliit

portugali alaliit



No comments:

Post a Comment