Sunday, April 21, 2024

Maratona Templario BTT

 Käisime tiimiga Hispaanias, selline kiire reis, reede pärastlõunal saime liikuma, õhtuks seal ja laupäeva varahommikul stardis.

Naiste start oli 5min peale mehi, saime minema ja sain pundis sõita nii 5km kui võistlussituatsioon viis kukkumiseni, polnud mul mahti reageeridagi kui juba olin maas, väga kiirel kruusalõigul, kokkupuude maaga valus, parem külg kõik lõhki. Esialgne mõte maas olles, no nii, sõit juba läbi. Siis hetked sai end üle skaneeritud ja tunded, mis kehas. Sain püsti tõustud, mõtlesin et ehk prooviks sõita. Siis sain ratta üle vaadatud, käiguvahetaja polt mis seda lenksu küljes hoiab läinud ja pendeldas lihtsalt kaabli küljes, noh vist ikka stardipoole. Hakkasin juba lonkima, kui tuli meelde, et ega keegi mind seal ei oota, ainukesed abilised, kes meil olid, ootasid mind esimeses joogipunktis. Noh siis keerasin ratta ümber ja ikkagi jätkasin sõitu, muidugi tempo, ei olnud päris võistlustempo ja käiku vahetasin nii vähe kui võimalik, kuna selleks oli vaja käsi lenksust lahti ja vahetaja, mis olin kaabliga lenksu peale tõstnud, et ei pendeldaks liialt, kätte võtta ja siis vahetada. Ei olnud mugavad 14km.

Joogipunktis sain pudeli ja võistluse poolt mehaanik, kes seal punktis oli, aitas pidurilingi lenksul paika, mis oli ka taeva poole, leidis oma kastist ka vajaliku poldi ja sain vahetaja tagasi õigesse kohta. Kuna sain sõita ja midagi väga hullult ei valutanud, siis otsustasin lõpetada, sellises normaalses tempos sain sõita, püüdsin isegi mõned naised kinni. Ja fnishis oli neljas eliidinaine. Siis Punane Rist aitas kogu poole keha ära puhastada ja peale raskendatud dushi all käimist, ootas neljatunnine tagasisõit Portugali. Hetkel, mis ehk kõige rohkem muret tekitab, on vasaku käelaba, mis katki ei ole, aga sai obaduse ja kergelt paistes. Lasen kehal puhata ja eks näis millal uuesti starti.

Võistlus ise oli 84km pikk 2200 tõusumeetriga.

Tänud kaasaelamast ja lugemast! Tervitan!

Foto: Juan Luis



No comments:

Post a Comment