Monday, December 25, 2023

Las vana aasta läheb, siis saab uus tulla!

Kas verivorstid säristatud ja piparkoogid krõbistatud?!

Aastalõpp ei ole kaugel ja kuigi mõtlesin juba varem oma ratta-aasta otsa kokku võtta, siis ei jõudnudki selleni siin enne kui ka 2023 hakkab lõppema.
Hooajast sain kaasa valusaid hoope, mis nii füüsiliselt kui vaimselt suurt energiat nõudsid, et nendest üle saada. 
Suuresti loodan, et ka nendest tehtud järeldused ja õpetused, on kõik kehasse/meelde talletatud ja, kui juhtub vaja minema, kasutan ära. 

Uuel aastal võtan ka väljakutse vastu, panustan suure osa endast MTBcamps asjadesse pakkudes aktiivseid võimalusi Portugali avastada mõnusalt puhkusreisil olles. 

Samas on kalendris ka võistlusi, millest kindlasti osa võtan endast kõik rajale jättes ja ehk mõni, mis on täiesti uus kogemus ja väljakutse, mis paneb jalad liikuma ja hoiab vaimu erksana.

Soovin kõigile lugejaile head vana aasta lõppu ja uus tulgu huvitav ja rõõmupakkuv!




End of the year is not far and I thought already long time ago to wrap up my bike season year, but did not get to it until almost the end of the 2023.
From the season I got some hard blows, that took lot of energy from my physical and mental health to get over them. 
I really hope that conclusions and learning from those incidentes are well saved into my body and mind, so that if I need to use them I know.

In new year I will take on a challenge and put a lot of my energy and time to grow MTBcamps to give everyone a chance to actively discover Portugal in holiday pace.

But also I have race on the calendar, that I will race my heart out and maybe one or two that will get me very excited and motivated to keep pushing mentally and physically.

I wish to all the readers happy end of the year and let the new one be interesting and joyful!

No comments:

Post a Comment