Monday, June 1, 2015

XCO Regional do Porto - Jovim

Sel nädalavahetusel taaskord Poisonil. Samal ajal toimus ka dh karikasarja etapp, kuid võttes kuulda enda õpetajat/juhedajat dh alal, siis võtmata riske jätkuva hooaja suhtes, läksin sõitma Porto regionaalkarikasarja xco-s, milles hetkel nüüd kahe võiduga liider.
Start oli märgitud kella kaheks pärastlõunal, miks nii hilja, siis sellepärast, et kohalik korraldaja ei võta kuuldagi, et missa ajal peaks võistlus toimuma. Kuna kodule lähedal, siis samal päeval kohale, rada vaadatud ja kõik valmis stardiks, mis aga venis ja venis. Hommiku-lõunasöögist oli aega liialt palju möödas, kui lõpuks start tunniajalise hilinemisega anti. Palav oli ka seal oodates.
Sõin tavapärasest geel-kaks rohkem, et nälga ei jääks ja esimestel ringidel olin natuke ettevaatlik, kuna soojendusest oli ka kaua möödas. Teised naised jäid kohe esimesel tõusul maha ja sõitsin soolot, parim mis sõit andis oli enesetunne, et ma olen tagasi, oma võistlushimu ja enesetundega. See andis enesekindluse järgmiseks xco võistluseks, mis on ees juba Bakus, enne seda käin Hispaanias Big Ride endurot sõitmas.






Weekend again on my Poison. Same time was the dh cup race, but I took the advice of my teacher/guide in dh and didnt take risks with my ongoing season, so I went to ride regional cup of Porto, in which now I am the leader with two wins.
Start was scheduled for two o´clock afternoon, why so late, well the local organizer did not even think of making a race same time as mass. As it was quite close to home I went on the same day, checked the course and everyone ready to start, but that was delayed. My meal before race was now way too early for that time, start was delayed by one hour! It was hot waiting there.
So I ate gel or two more than usual, and in first laps I was a bit careful as it had been long time since proper warm up. Other women got left behind on the first climb and I made a solo ride, it was great as the race gave me back the eager to race and fight, the feeling of me in the race. And this is very good note to take with me to Baku, which will be my next xco race, before that I will make the Big Ride enduro in Spain.

Tulemused ei ole veel üleval.
Results are not online yet.

No comments:

Post a Comment