Tuesday, July 16, 2013

EMV DH

Möödunud nädalavahetusel siis Tuhamäel, toimusid seal Eesti Meistrivõistlused downhillis ( ehk siis laskumises).
Mõnus rattasõidu nautimise nädalavahetus. Laupäeval sain teada, et mul on võimalus sõita pehmel rattal, ehk et ei pidanud oma xco ratast kasutama. Ühe õnnetus on teise õnn nagu öeldakse, ratta omanik murdis reedel oma sõrme.
Laupäeval siis minu täitsa esimene raja jalutamine, seda pole varem teinud ja hiljem siis juba sõitu. Tuhamäel on tõstuk, sealgi esmakordne kogemus, polnud varem niimoodi rattaga mäest üles saanudki, et tõstukipulk rattasadula taha ja siis vedas üles. Esimene laskumine on hästi meeles, ei saanud veel rattatunnetustki kätte, kui mägi juba läbi oli!! Siis tegin seal päris mitu tiiru üles-alla üles-alla, sõber küsis juba, et kas ma sõidan maratoni :D. Nautisin täielikult rattasõitu, eks ma suuri riske ei võtnud, ikkagi xco emv ukse ees ja eesmärgiks oli tervelt alla jõuda. Laupäev möödus lennates, samuti ka pühapäev, vahepeal käisin kodus Tallinnas puhkamas.
Pühapäeval siis hommikupoolikul paar treeninglaskumist ja siis võistlus. Oli kaks rada, mille ajad siis liideti, kvalifikatsiooni ei olnud.
Sõitsin turvaliselt, nautisin, kuid riske ei võtnud.
See aasta siis kaks päeva dh rattal ja tulemuseks EMV hõbemedal, olen täiesti rahul, kuna alla jäin vaid naisele, kes sõidab sellisel rattal kogu hooaeg.
:)





Last weekend on Tuhamägi (artificial hill made of ashes) where Estonian national championships in DH took place.
It was a fun weekend on bike. On Saturday I got the news that I can use a fullsuspension bike, so did not need to use my xco bike. One´s unluck is another´s luck, the owner of the bike broke a finger on Friday.
I made my very first track walk on Saturday, never have done it before and then on the bike. There was a lift to the top, this was also new experience,I have never used a lift like this before, a hook under the saddle and then it rolled me up. I remember well the first down, the hill was over before I got the feeling of the bike!! Then I made quite a lot up and down, up and down, a friend already asked if I am riding a marathon :D. I enjoyed a lot riding, I did not take big risks, the xco nationals are around the corner, so the goal was to get down unhurt. Saturday flew by, so did Sunday, in between came to Tallinn for sleep.
Sunday morning did some training runs and then the race. There were two tracks, the times were added together, no qualification.
I rode safely and enjoyed, not taking risks.
This year two days on a DH bike and result is a silver medal in DH nationals, I am totally satisfied, I was beaten by just one woman, who rides this bike whole season.
:)

No comments:

Post a Comment