Friday, February 1, 2013

Nädal kodumaal

Nädal on läinud kiiresti ja samas aeglaselt. Kiirelt ja aeglaselt samal põhjusel, tegemist on olnud palju. Ootan juba koju jõudmist, mil saan uuesti ratta selga ja ei pea nii palju ringi liikuma. Siinne liinibussiga ringiliikumine on mind korralikult ära väsitanud, eks ka sellepärast, et väljas on külm, aga aega on läinud ka tohutult bussiga sõitmisele.
Kõik, kes minu jaoks aega leidsid, suur aitäh:) Kuna mina leian ju vaid paaril korral aastas teie jaoks aega, et kokku saada, nii võib ju öelda, kuna olen siinkandis vähe. Mul on väga hea meel kõigi kokkusaamiste üle:)
Täna siis lendu ja homme juba väntan:) 


Week in Estonia has gone quickly, and same time slowly. The reason is the same, I have had so many things to do. I already wait to arrive home, get back on the bike and enjoy the fact that I have less things to do. Here the riding around with buses has tired me a lot, one thing is that its cold, but also it has taken so much of my time.
Thanks a lot to everybody who has had time to see me:) Because I have so little time to see you, as I am not a lot here. I am very glad to see everybody:)
Today I fly back and tomorrow already on the bike:)

No comments:

Post a Comment