Wednesday, October 6, 2021

Portugali XCO karikasarja 4. etapp - Abrantes

 Kui esmaspäeval rada vaatamas käisime, ehk klubi president oli roolis ja ma sõitsin raja läbi ja elamine oli meil ikka veel Castelo de Vide lähedal, siis enesetunne oli ok, väsimust oli tunda, aga muidu normaalne olemine. 

Aga siis mingil hetkel esmaspäeval sain külma ja teisipäeva hommikul ärkasin juba valusa kurguga. Miks võistlus teisipäeval oli, sest algselt plaanitud xco karikaetapp Aviz linnas jäi ära ja et seda siis kalendrisse mahutada, kasutati ära siinne kalendripüha. 

Videost on näha, et rada selline vanaaegne xco, et ei midagi keerukat, paar elementi proovitud sisse pookida. Aga jah tervis mul väga head sõitu ei lubanud teha, mingil hetkel mõtlesin, et ainult vist pool soovitud õhust sai kopsudesse, kuna kõri ikka päris valus ja hingamine raskendatud. Kahju, kuna tegelikult vorm oli seal, et isegi kerge väsimusega hea sõit teha. 

Punnisin lõpuni ja koht neljas, eks ma viiendat nägin mingitel tagasipööretel, et pidin ikka pingutama.

Aga kokkuvõtte pärast punnisin, et selle pronksi koju tuua, mul ju tulemustasu ikkagi mängus. 

Aitäh kõigile toetajatele ja kaasaelajatele ! Nüüd proovin kiirelt natuke paremas seisus olla, et reedel algaval tuuril ikka sõita jaksata!





When on Monday we went to check the course, well our club president drove and I rode on the track, as the accommodation still was near Castelo de Vide, I was feeling quite good, a little tired but nothing too much.

But at some point on Monday I got cold and on Tuesday morning I woke up with very sore throut. Why we raced on Tuesday, well the originally planned cup race in Aviz was cancelled and to fit an other race into calendar they used up the national holiday. 

From the video you can see it was quite oldschool track with some little atetempts to modernize it. But well by health was an obstacle that didnt let me race well, I had trouble having all the air in and overall less power. Sad, because the form was there, with just the enduro tiredness it would have been much better.

I did what I could, I saw the fifth lady in some corners, so it wasnt an easy ride. 

But I did push for the overall podium, to get the bronze, I had the extra bonus from team for the result in mind.

Thank you everyone to cheer and support! Now I try to get better quick to be able to ride more or less on Friday to Sunday tour!



No comments:

Post a Comment