Monday, September 18, 2017

Portugal Cup #5 - Avis , UCI C3

Juhuuuu lõpuks võitsin taaskord Portugali XCO karikasarja, peale kahte aastat, mil olen olnud kokkuvõttes teine.
Rada Avises oli põhimõtteliselt sama, mis kaks aastat tagasi, vaid ilmastikuolud olid teised. Päike, kuiv ja tolm ja lahtist pinnast, mis endas teravaid kive peitis.
Laupäeval rajaga tutvudes lõhkus üks neist teravatest kividest mu kummi ja siis oli tavalisest rohkem askeldamist, et pühapäevaks valmis olla ja et ka tagavara jooksud oleksid valmis. Kuigi tehnika sain kõik korda, siis see kripeldav tunne, et midagi võib tehnikaga viltu vedada ja siis ei tule jälle üldvõitu, jäi.
Enesetunne oli pühapäeval hea, kui stardist minema saime, siis proovisin Joanaga kaasa minna, kuid nii hea minek ei oleks olnud, et kindla peale sõites oleks esikoha sel päeval suutnud välja sõita, kuid ma polnud valmis riskima üldarvestuse võiduga, et proovida võtta selle päeva sõidu võitu. Seega sõitsin kindla peale, ei liigset hullu panemist laskumistel, neid seal paar tükki oli, kus oli vaja osata sõita. Siiski oli mul rattal lõbus ja pingutus korralik. Kõik neli ringi sai sõidetud ja 2017 aasta karikasarjavõit koju toodud.
See aasta siis kaks suurt üldvõitu siin Portugalis - XCO karikasarja ja maantee karikasarja oma!
Aitäh kõigile toetajatele ja kaasaelajatele!









Jepiii finally won again the Portugal XCO Cup, after being second two years in a row.
The track in Avis was more or less the same as two years ago, just the weather was very different, this time sun, dry, dusty and loose dirt, that hide the sharp stone ends.
On Saturday one of the sharp stones punctured my tire, so I had more things to do than usual the day before the race, to get my bike and have also the spare wheels ready again. Although all my equipment was again 100% for the race, I was left with the feeling that anything can happen and that could take away my overall win.
My feeling on Sunday was good, when we got off from the start, I tried to stay with Joana, but the legs were not as good to take the win with safety that day, but I was not willing to risk it all to win the day. I prefered to get my overall win with safety, so no really crazy riding on technical sections, there were some nice ones. Yet still I had fun on my bike and the effort was good. All four laps finished and 2017 Portugal XCO series cup is home on the shelves.
So this year two big overall wins here in Portugal - XCO Cup and Road Cup.
Thank you all the sponsors and supporters!


No comments:

Post a Comment