Wednesday, April 3, 2013

Vihmast aitab ehk äkki!?

Eelmine nädal piilus päike vaid korraks pilve tagant välja, täna sain jälle toredas vihmasajus trenni teha. Portugal ujub, Agueda samuti, ikka hea, et mäe otsas elan!
Pilt Portost. 

Neile, kel aega ja tahtmist Batalha kokkuvõtet vaadata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9FjL3vWtVas.



Last week the sun was out just for little while, today got again to train in the rain. Portugal is flooded, Agueda also, so good that I live up a hill!
Picture of Porto.

To those who want to see Batalha race broadcast http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9FjL3vWtVas

8 comments:

  1. Vaatasin ära, päris udune sõit paistis olevat. Mis aga kõige rohkem üllatas, oli see, et naiste teisel kohal oli ka Eesti nimi. Ei teadnudki, et meil Portugalis veel üks tubli naine on ja tuleb tunnistada, et ei olnud Marju nime varem üldse kuulnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marjut ei teadnud mina ka enne, kui eelmine aasta võistlusel tuttavaks saime. Elab ta siin ja alustas rattasõiduga ka siin, Portugalis, sellepärast keegi teda Eestis ei teagi.

      Delete
  2. Kõik lõpeb kunagi, ka vihm. Tulemustele õnneks vihm halvasti mõjunud ei ole :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen saanud oma trennid kõik tehtud ka pladistavas vihmas, eks sellepärast ka olen heas hoos. Eile sain õnneks juba päikesepaistes sõita:)

      Delete
  3. Kas Páscoa rongkäigud vihmaga toimusid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. telekast nägin et ikka toimusid, ise ei näinud ja ei tea kas Aguedas üldse oligi

      Delete
  4. Aii, Bruno pani päris korralikult käna... :S Väga lahe sõit!! Eelmise aastaga muidugi ilma ei anna võrreldagi... :D Edu edaspidiseks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D praegust ilma ei saa üldse eelmise aastaga võrrelda, esimesest suplusest märtsis ei saanud juttugi olla :P

      Delete