Friday, February 8, 2013

..nagu lubatud:)


Parem hilja kui mitte kunagi;)
Nii eelmine reede reisisin siis tagasi Portugali, lennud möödusid kiiresti, aega veetsin raamatut lugedes, ema kinkis tulevaks sünnipäevaks e-raamatute lugeja ja õemehe e-raamatu varudest valisin endale välja eestikeelse Sõrmuste Isanda. Kaasahaarav.
Laupäeval rattal muidugi ei olnud nii super tunne, kuid see eest oli ka hea uudis mulle. Mu maastikuratas oli ka reedel kenasti kohale jõudnud. Sama mudel, mis mul eelmine aastagi oli, ehk siis mis mul siin blogi pildil Lapierre on, kuid paremate juppidega, kõik Sram XX. Laupäeval veel tiirutasin lastega trennis. Pühapäeva hommikul juba koos sõpradega teises linnakeses ühe restorani ühissõitmisel. Numbrid olid ka ja puha, samuti anti kõigile restorani reklaamiga rattavest, mis on juba nii mõneski trennis ära kulunud. See oli selline hästi tsill sõitmine, kõik valisid oma tempo ja kaaslased, rada oli kenasti lindikestega tähistatud ja poole peal oli lõunasöök kaunis jõeäärses kohakeses. Ilm oli ka ilus ja kõik oli mõnus.
Sel nädalal on tänaseni iga päev kaks trenni olnud, ka sellepärast ei ole väga viitsimust ja aega olnud kribada. See nädalavahetus on ees Tribike, see siis nii, et üks võistkonnast sõidab maanteel mäkke, teine sõidab metsas alla (dh) ja kolmas tiirutab all maastikurattaringidel (xco), mina olen siis võistkonnas ankur. Segavõistkondi on kokku hetkel üles antud 7, et prooviks ikka sinna poodiumile saada, samas ei saa see kerge olema, meil kaks naist ja üks mees võistkonnas, kuid muidu ehk olekski liiga kerge;) Seda võistlust teevad paljud ka üksinda, kas siis kolmel rattal või siis ühe rattaga.
Pöidlad pihku!
Aa ja eile nägin oma meistrisärgi kujunduse ka ära oma uue tiimi all, nii hea on ikka omada eraldi särki:)

Better late than never;)
So last Friday I travelled back to Portugal, flights went by fast, I read a book, my mother made an early birthday present and gave me an e-book reader and from my brother-in-law stack of e-books I chose Lord of the Rings in Estonian. Catchy.
On Saturday I of course did not feel very super, but I had a good news also. My mtb had arrived also the day before. Same model as last year, so looks the same as the Lapierre on the photo, but has all Sram XX components. On Saturday I also had time for the kids to go for a ride. And on Sunday morning already was with friends in nearby city to go for a all-together ride of one restaurant. We even had numbers on bikes and got a windstopper with restaurant logos, which has been handy already in many trainings. It was really chill riding, all chose their own company and pace, course was nicely marked and in the middle we had a lunch in a beautiful riverside place. Weather was sunny and all was nice.
Until today the whole week now has been with two trainings in a day, so also that is why I havent had the courage to take on the writing:D. This weekend I will have a Tribike race, in this race one rider will go up on the road, then second one will ride down the hill (dh) and third one will make loops in the bottom (xco), I am the last one. Right now there are 7 mixed teams on the list, so will try to get on podium, but it wont be easy, as we are two women and one man in a team, but otherwise it would be too easy;) Many ride this event alone, either on three different bikes or in one bike.
Fingers crossed!
Oh and yesterday I got a glimpse of how my national champion jersey will look like this year, oii so nice to have a jersey especially for me:)

5 comments:

  1. Arvan, et Tribikel üksi võisteldes võiks ka päris hea tulemus tulla, DH ja XCO osad peaks sobima. Loodetavasti on klubi presentatsioon varsti, siis saavad teised ka uue särgi pilte näha ja klubi nime teada. Erinev vorm on kasulik - ei lähe teistega vahetusse:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris hooaja alguses ei tahtnud sellist asja ette võtta, et üksi läbi teha ja tiimiga koos oli toredam.

      Delete
  2. "Sama mudel, mis mul eelmine aastagi oli, ehk siis mis mul siin blogi pildil Lapierre on"
    Kas see tähendab siis, et endiselt 26" jooksude peal? Vahepeal sõitsid ka Treki fullsuspension rattaga - huvitav oleks sellest kogemusest ka lugeda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaalusin natuke, kas 26 või 29, kuid kuna eelkõige tahan hästi sõita xco ja eliminaatorit, siis tegin valiku nii. ehk on võimalus mul ka maratone 29sega sõita, et seal eelis sellel, kuid eks vaatab, kas laenatakse.
      fully´ga meeldis sõita, kuid natuke näitas kaal liiga palju, et korralikult mäkke saada, kuid muidu olin väga rahul:)

      Delete