Saturday, January 1, 2022

Head uut aastat! Head 2022!

 Treeningud on läinud plaanipäraselt, päris hea mahu olen saanud hooajale juba alla. Hetkel veel hooaja uudiseid ei jaga, kui ehk seda et sõidan erasõitjana ja litsents on võetud nii eliitratturina kui treenerina, kuna olen ikka edasi oma treenerikoolitusi teinud peale UCI keskuses käimist, kui keegi on huvitatud treeneri teenustest, siis aga palun võib ühendust võtta, samamoodi on MTBcamps täiesti olemas :)

Kui vahepeal sai juba vihmas sõita, siis aastavahetuseks tuli meil täiesti kevad, ehk päeval 20 kraadi ja päike soe. Aasta viimasel päeval sai üks pikem maantee tiir mägedes tehtud, 5h ja 3000 tõusumeetrit, täna uue aasta puhul kergemalt maastiku peal. 

Soovin kõigile blogikülastajatele head uut aastat ja mõnusaid hetki nii rattal kui muidu!

Freita mägedes / Freita mountains 31.12.2021

Kevadehõngu / Smells like spring 01.01.2022

Trainings have gone to plan and until now I have already gathered some nice endurance for the season. At the moment wont still share any specific news about the season, only adding that I continue as private rider and I have a license as an elite rider and as a coach, every year since UCI trainers qualification have been continued to study more, so if anyone interested in coaching can contact me as well as rides and trips with MTBcamps :)

It had started raining also here, but for the new year time came some spring days, 20 degrees and warm sun. The last day of the year was spent on road with 3000 m+ and 5h and the new year day a bit easy on the mountain bike. 

I wish all the blog readers happy new year and wonderful moments on and off the bike! 

No comments:

Post a Comment