Friday, April 24, 2020

Pole võistlusi, pole blogimist

Mõtlesin, et peale talvepausi, kus vaid trenni sai tehtud, saab ka blogile elu sisse koos iganädalaste postitustega, aga vot, pole võistlusi, pole blogimist.
Aga siiski panen mõned read kirja.
Minul on kõik hästi, teen trenni, eks vahel on selline kummaline tunne, et kui pole sihti, siis pole soovi või õigemini teadmist, mida peaks tegema, aga nüüd siis sõidan neid pikemaid ringe, mis tavaliselt talvesse jäävad, ilusamate ilmadega - soojemate ja rohelisematena. Mõtlesin, et mul kõik lahedad Caramulo mäekünka teed läbisõidetud ja avastatud, aga näe olen veel uusi avastanud, mõtlen, et peaks gopro kaasa mõni päev võtma ja teile ka neid kauneid kohti näitama.
Siia mõned pildid siis mu telefonist
Kõike head!

nagu kevadele kohane, on vihma, päikest, sooja ja jahedust







joogaga ka rohkem aega 





After the winter break when the blog was quiet, I thought now will be so busy, but well no race, no blogging.
But I will still write some lines.
With me all is good, I am training, sometimes I have the weird feeling that I dont have a focus, or maybe it is motivation or the unknowingness, but well I am doing some of the bigger laps that usually I can only make in winter time, but now I can make it with better weather, warmer and greener. I thought I have already discovered all cool little roads at Caramulo valley, but I am still discovering, I should take my gopro with me sometime, so I could show you guys as well.
Meantime here are some photos from my phone
All the best!

No comments:

Post a Comment