Sunday, January 18, 2015

Ootan ja ootan, et kirjutada..

ja pilte lisada, kuid tundub, et pean piirduma jutuga! :D

Lootsin kiiresti uued rattad kätte saada ja teile pilte siia imeltlemiseks üles panna, või siis uutes klubiriietes pilte riputada ja enda uus klubi ametlikult välja kuulutada, kuid näed sa, mis pole on pildimaterjal :D
Rattad on tulekul, Coluer tehases olemas, et siis varsti! Loodetavasti! :D
Klubi on uus ja nimi Maiatos/Reabnorte. Maia linna klubi, mis geograafiliselt minu kodule siin lähemal kui eelmine klubi. Eelnevatel aastatel ei ole see klubi väga palju nime teinud, kuid eks see aasta tõstan nad pildile, hehe, olen paaril korral juba nendega koos olnud ja tore sõbralik seltskond, ka kaks siinkandi sõpra seal, seega ei ole täiesti võõras seltskond, mis teeb kohanemise veel kiiremaks. Pilte ei ole veel, kuna riided pole veel valmis, kuid eks mul ikka tuleb sini-must-valge ;) lihtsalt kirjad natuke teised peal.
Treeningud lähevad hästi, hetkel on siin päris külm, natuke ka vihmasem kui eelnevad nädalad, kuid ei midagi hullu. Mäetipud lumised ja kõik kohalikud on nii õhinal, et oioi lumiiiii! :)


I have waited and waited to write and add some photos, but no photos yet, so just talk! :D

I hoped to receive my new bikes and put some photos for you to admire, or put photos in my new team´s jersey to announce my team, but well there is no photos yet! :D
Bikes are close to arrive, they are in Coluer factory, so soon! I hope! :D
Team is new and name is Maiatos/Reabnorte. It is Maia city club, which geographically is closer to my home then my last team. This team has not made a big name in the last years, but well Ill fix that this year, hehe, I have met them couple of times, and its nice and friendly, I have two friends from this region there too, so already familiar faces there, makes the belonging there much faster. I have no photos yet as the clothes are not ready, but well Ill have the blue-black-and-white ;) just the typing on it different.
Trainings go well, here right now is quite cold, and little bit more rainy than last weeks, but nothing too bad. Mountain tops are snowy, so all the locals are excited and like yupiii snoowwww! :)

No comments:

Post a Comment