Friday, March 9, 2012

kõik korras:)

Tervitused! Uudist siis nii palju, et jalg on kenasti paranenud, peale seda kui pind välja tõmmati, hakkas haav kokku minema nagu peaks. Alates kolmapäevast ei ole ma pidanud ka jalga lonkama, mitte midagi ei tee valu ja võin rahulikult kõndida. Nüüdseks on ka antibiootikumide mõju lõppenud ja tunnen end jälle trennis päris hästi. Ilmad on ka väga mõnusad olnud, eilne kolmetunnine rahulik trenn oli tõeline nauding, muidugi ka tänane metsa trenn, läksin ühte oma lemmikpaikadest siinsamas lähedal, jõeäärsele singlile, väga mõnus. Seega olen nädalavahetuseks hästi meelestatud ja valmis endast parimat andma.
Aa ja veel natuke uudist, nüüd on mul ostetud ka lennukipiletid, et minna Houffalize ja La Bresse MKetapile, need siis vastavalt aprillis ja mais. Motivatsiooni jätkub!

Greetings! So some news, my foot has healed nicely, after the stick was removed, the wound started to close as it should. From Wednesday I have also not limped, the foot does not make any pain and I can walk normally. By now the antibiotics are out of my system and I feel good in trainings. The weather has been great, I so enjoyed yesterday`s three hour training, and also today`s mtb was great, I went to one of my favourite places near by, a river side single track, really cool. So I am feeling good for the weekend and ready to give what I got.
Oh and some more news, now I have purchased airline tickets, so I can go to Houffalize and La Bresse world cup, they are respectively in April and May. My motivation is high!

2 comments:

  1. Peaasi, et ise terve ja sõidutuju olemas. Kõik muu on seotud eelnevatega.

    ReplyDelete
  2. Peamine, et terve ja sõidutuju olemas. Küll need kaks varsti tulemustes kajastuvad.

    ReplyDelete