Monday, June 12, 2017

Subida mitica Santa Clara ja XCO Vila do Conde

Nädalavahetusel tegin kaasa kahel võistlusel, laupäeva õhtul Coimbras, kolmandat korda korraldatud mäkketõusu võistlusel ja pühapäeva hommikul xco külavõistlusel, et natuke xco rütmi saada.
See mäkketõusu võistlus nagu ikka oli valus kannatus , ei teadnudki et sellist nägu vahel teen ratta peal :D Aga nii kvalifikatsioon kui ka finaalid läksid hästi ja võitsin võistluse kolmandat aastat järjest ;)
Pühapäeval üllatas xco rada mind, ei osanud külavõistlselt sellist huvitavat rada oodata, nii tihe nikerdamine oli, et võistluse ajal oli raske leida kohta, kus taskust geeli välja kookida, lihtsalt nii tegevust oli kogu aeg rajal, seal saab ka olema selle aasta Porto regioonimeistrikad, et ootan juba huviga, huvitaval rajal on alati tore võistelda, kui vaid samasugust kuumust ei oleks. Seekord oli lühike 45minutiline võistlus, aga sellest piisas, et kuumus juba tunda andis. Olin ainuke eliitnaine, sain mälestuseks väikse meene number 1ga.
Aitäh sulle ja järgmise nädalani! :)










In the weekend I participated in two races, uphill race that was organized for the third time in Coimbra Saturday night and Sunday morning had a small xco race, to get some xco rythm.
The uphill race as always is a short but intense pain experience, I didnt know that I make such a face sometimes on the bike :D The quali and finals went well and I won the race third year in a row. ;)
The Sunday small xco race surprised me, I wasnt expecting such an interesting course from a small race, lots of line choices and twist and turns and rocks and roots, in a race I noticed it very clearly, as I had difficulty finding a place where I had time to get a gel from my backpocket! We will have the Porto champs there so that will be interesting, only I hope with not that much heat. This time was short one 45 minute race but already I could feel the heat get me. I was the only elite women, so I got a small trophy with number 1 on it.
Thank you and until the next week :)

No comments:

Post a Comment