Monday, May 8, 2017

Portugali maanteekarikasarja 4.etapp - Torres Vedras

Wuhuuu! Lõpuks tuli ära, võit ja nüüd sain selga ka liidrisärgi. Jäänud on veel üks osavõistlus karikasarjas. Kõik on veel lahtine, kuid eelis on nüüd minu käes.
Sel korral oli stardis ka Portugali meister, kes muidu sõidab välisklubis ja seega siin väga palju võistlusi kaasa ei tee. Ta tuli võistlusele nii öelda ühe jalaga võitma, kuid minu võitmiseks on vaja ikkagi kahte jalga. Kohe stardivilest pani ta gaasi põhja ja mõtles, et saab nii kergelt minema. Meil oli vaja teha 12 ringi seal 5km ringid. Mingi viis esimest ringi ikka üritas tihedalt ja punnitas, aga me ei lasknud teda kuhugi ja meid ei lastud kuhugi. Mina ja Fiona olime talle kõvad vastased ja isegi kui üritusel saime mingi vahe sisse siis 5quinas tiim võttis selle kinni. Mingi kaks ringi enne lõppu oli selge, tuleb lõpufinishi peale, aga samas olid ikka kõigil jalad korralikult vatti saanud. Tundsin end kindlalt, kuid jah seal viimasele kilomeetrile minemas, oli ikka natuke kõhe, minu ainuke tulemus, mis oli vajalik, oli esimene või teine, järgmiste kohtade punktid ei oleks üldkokkuvõtet arvesse võttes, midagi väärt. Ja seal me olime, viimased sajad meetrid ja kõik lahtine. Finishisirge oli kergelt ülesmäge peale kurvi ja natukene vastutuules. Kurvi sain hästi sisse ja siis viimane spurt, hea oli tunda jõudu jalas ja mööduda Danielast ja silmad olid ainult joonel, siis võisin käed üles tõsta.
Hea tunne oli teha tulemus lõpuks ära ja saada selga viimaseks etapiks liidrisärk!
Aitäh kõigile kaasaelajatele ja toetajatele! Tervitan!









Wuhuu! Finally it came together, I won and got also the leader jersey. There is one cup race still to come in the series. All is still open, but now the advantage is on my side.
This time also the Portuguese champion was on the start, she races in foreign team so races here just occationally. She was with attitude like she will win with one leg, but well to win me you need two legs. Right from the start she attacked and tought she can get away so eaily. We had to do 12 laps of 5km. About five first laps she continuesly tried to get away, but me and Fiona were good match for her, so we didn’t let her anywhere and others didn’t let us go. Even when we had a gap on the hill, the 5quinas team worked hard to catch us on the flat again. About two laps to go we understood it will be a group finish, but with all the legs a bit tired. I felt myself good and confident, but yes entering the last kilometer was a bit frightening, it was anybody´s race. But my only result that was sufficient was first or second, nothing else would have done it, thinking about the overall ranking. And there we were just some hundreds meters to go. The finish straight after the corner was a bit of uphill and with a bit of headwind. I entered the corner well and final sprint, it was great to feel the power in the legs and pass Daniela, my eyes were on the line and only after I could celebrate.
It was really great feeling to finally make it on the paper and also have the leader jersey on my backs.
Thank you all, cheerers and supporters! Greetings!



No comments:

Post a Comment