Monday, May 22, 2017

Portugali enduro karikasarja 2.etapp - Lorvao

Sain uuesti enduro rattale! Seekord laenatud rattal, et saaks kaasa teha.
Kindlasti ei olnud ma kindel, et kuidas minek on, aga ma tahtsin kaasa teha ja nautida rattasõitu. Samuti eelmisest aastast teadsin, et sealsed rajad mulle meeldivad.
Laupäeval raja läbisõit ja oli väga palav. Pühapäeval õnneks oli kohati pilvi, et see ei lasknud päikesel väga kütta, aga keskmine temperatuur oli ikka sinna 27 kraadi kanti.
Esimene lõik läks hästi, suutsin nautida ja vigu ei teinud, kuigi alguse poole lõin korralikult lenksu vastu puud ära ja jõudsin juba mõelda, et põõsasse ma lendan, aga kuna alguses kätes jõudu piisavalt, siis suutsin ikka ära hoida.
Teisel lõigul andis tunda, et pole ammu endurot sõitnud, lihtsalt ära väsisin keha tagapool sadulat hoidmast, selline kannatamise valu, oh kus alles pitsitas!
Kolmandal lõigul hakkasin ühte kurvi liiga vara keerama, lindid suutsid nii ära petta, aga noh vist üle 5 sekundi ei kaotanud.
Neljandale minnes oli juba tunda, et tahaks juba varustuse seljast võtta ja kuhugi külma vette hüpata. Kuid ka neljas ja viies läksid hästi, ei mingeid suuri vigu. Kuigi ma end kõige sujuvamana ei tundnud ja samuti oli raskusi ratta kinnihoidmisega, siis suutsin siiski kiireim naine olla, kolm meid seekord vaid oligi.
Aitäh sulle kallis blogilugeja ;)







Over a long time, back on the enduro bike! This time with borrowed bike, so I could participate.
For sure I was not certain how I would feel and how fast I am, but I wanted to participate and enjoy the ride. And I knew from last year, I like the tracks,
On Saturday training on the tracks and it was very hot. On Sunday luckily there were some clouds now and then, so the sun could not burn too much, but nevertheless the average temperature reached 27 degrees.
First stage went well, I could enjoy riding and didnt do any big mistakes, although at the first part I hit my handlebar to the tree and I was already prepared to land in the bushes, but the arms were still fresh and I could avoid it.
On the second stage I felt that I havent ridden enduro, I just got so tired of being behind the saddle position, so much pain, just endure the pain!
Third stage I went to one corner too early, the border tricked my eyes, but I guess I didnt not lose more than 5 seconds.
Riding towards the forth I felt that I want to take off the equipement and splunge into a cold water pool. But the stages four and five went well as well, no big mistakes. Although I did not feel myself very smooth on the bike and had trouble to handle the bike, I still managed to be the fastest woman, we were just three in the race.
Thank you dear blog reader ;)



Stardiaeg 9:58.30 ja viimasesse lõiku stardiaeg 14:38,30 (ehk pikk päev rattal)
Start time 9:58.30 and start time of last stage 14:38.30 (long day on the bike)

No comments:

Post a Comment